O le aso 2023 Iuni 5 o le Siosiomaga o le a faia i Jinan

I le aso 5 o Iuni, o le Matagaluega o Ecology ma le Siosiomaga, o le Ofisa Tutotonu o le Fausiaina o Tagata Faaleagaga, ma le Malo o Tagata o le Itumalo o Shandong na faia faatasi le sauniga a le atunuu o le 2023 6th Lima Tausaga Aso Siosiomaga i Jinan.Sun Jinlong, Failautusi o le Vaega a le Pati a le Matagaluega o le Ecology ma le Siosiomaga, Lin Wu, Failautusi o le Komiti a le Itumalo a Shandong, ma Zhang Hongsen, Failautusi o le Vaega a le Vaega o Tusitala Saina, na auai i le sauniga amata ma tuuina atu lauga. ;O Zhou Naixiang, Sui Failautusi o le Komiti a le Itumalo o Shandong ma le Kovana, na fofogaina se lauga;Ge Huijun, Taitaifono o le Shandong Provincial Political Consultative Conference, na auai.O Zhai Qing, o se sui o le Vaega a le Pati ma le Sui Minisita o le Matagaluega o le Ecology ma le Siosiomaga, na taitaia le sauniga.

O le autu o le 6th Five Year Environment Day i lenei tausaga o le "Fausiaina o se Faʻafouina o le Felagolagomai Felagolagomai i le va o Tagata ma le Natura", e faʻamoemoe e faʻaalia le talafaasolopito, suiga, ma suiga o le lalolagi i le puipuiga o le siosiomaga o Saina i le vaitau fou, faʻapea foʻi ma le vaaiga manino o le auai o le sosaiete atoa i le fausiaina o se Saina matagofie.E fa'amoemoe e fa'aputuina le maliliega ma le malosi mo le fa'alolotoina o le taua faasaga i le filogia ma fa'alauiloa le fa'aonaponei o le ola fealofani i le va o le tagata ma le natura.

Sun Jinlong na fofogaina se saunoaga autu.Ou te faʻamoemoe e mafai e vaega uma o sosaiete ona auai malosi i le puipuiga o le siʻosiʻomaga ma le siʻosiʻomaga, faʻataʻitaʻiina le manatu ma le olaga o le faigofie, faʻalelei, lanumeamata, maualalo-carbon, ma le soifua maloloina faʻapitoa, ma galulue faʻatasi e liliu le mamanu tele o le fausiaina o se Saina matagofie. i se mea moni matagofie.

Fai mai Zhou Naixiang i lana tautalaga o Shandong o se itumalo toʻatele, tamaoaiga, ma aganuu i Saina.O se "laueleele paia faaleaganuu" lauiloa, o se "eleele maualuga tau atinae" ma le malosi o le malosi, ma o se "faamanuiaga faalenatura" mo Daiqing Sea Blue.I Shandong i aso nei, o le manatu e faapea o vai lanu meamata ma mauga lanumeamata o mauga auro ma mauga siliva e mauaa loloto i loto o tagata.O le si'osi'omaga sili ona lelei o le si'osi'omaga ua avea ma se talaaga susulu, ma o se ata fa'akomepiuta tutusa o le ola fa'atasi o le tagata ma le natura o lo'o fa'agasolo malie mai.Matou te naunau e galulue faʻatasi ma itu uma e faʻalolotoina le felagolagomaʻi, faʻaleleia le tulaga maualuga o le tamaoaiga ma agafesootai e ala i le maualuga o le puipuiga o le siosiomaga, ma faia ni sao fou ma sili atu i le fausiaina o se Saina matagofie.

Eng Anderson, Pule Sili o le Polokalame o le Siosiomaga a Malo Aufaatasi, na fofogaina se tautalaga vitio.

O le mea na tupu na faʻaalia ai o le a faia le faʻalapotopotoga a le atunuʻu o le 2024 Iuni 5th Environmental Day i Guangxi Zhuang Autonomous Region.Ina ua maeʻa le sauniga o le tuuina atu o le fuʻa, Sui Guohua, Sui Peresetene o le Malo o Guangxi Zhuang Autonomous Region, fai mai o Guangxi o le a faʻaaogaina le avanoa e talimalo ai i le faʻalapotopotoga autu a le atunuʻu o le Aso Lona Ono Lima Tausaga o le Siosiomaga i le 2024 e faʻamautu ai se puipuiga taua o le siʻosiʻomaga. pa i le itu i saute o Saina ma saofagā i le faʻafouina o le ola fealofani i le va o le tagata ma le natura.

O mea na tutupu i totonu ole fale ole tausaga lona ono o le lima tausaga o le Siosiomaga e fa'ata'ita'i ai le manatu o le lanumeamata ma le maualalo-carbon, fa'atulaga le carbon neutrality o le soifua manuia lautele, ma fa'atino mana'oga talafeagai o le carbon neutrality mo gaioiga tetele ma feololo.

O ofisa mai le Asosi a Tusitala Saina, malo talafeagai o itumalo ma malo, ofisa tutotonu o le malo ma faalapotopotoga tetele, ma nisi o itumalo ma itumalo o le siosiomaga ma le siosiomaga, faapea foi ma sui mai le inisitituti suesuega, iunivesite, faalapotopotoga faaagafesootai, pisinisi, ma ala o faasalalauga, sa auai. i le mea na tupu.

Punavai: Matagaluega o Siosiomaga ma Siosiomaga


Taimi meli: Iuni-07-2023